Sallad Uutiset Keikat Bändi Media Ohjelmisto

Luis Herrero

lead- ja taustalaulu, kitara ja haitari

Luis on puoliksi espanjalainen, inkoolaistunut hämäläinen ja Salladin toinen laulusolisti. Luis laulaa espanjaksi, englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Miehen repertuaarissa on myös pari kappaletta italiaksi ja jopa saksaksi.

Salladin riveissä Luis soittaa toisinaan myös haitaria ja kitaraa, vaikkakin työkseen hän on basisti. Luis on soittanut monenlaisissa bändeissä hip hopista iskelmään. Salladin ohella Luisia työllistävät mm. Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet, Mariska & Pahat Sudet, Annika Eklund sekä hulvaton akustinen Über Aber -yhtye. Luis on esiintynyt vuosien varrella myös lukuisilla eri artistien ja yhtyeiden levytyksillä. Näistä mainittakoon Mariska, Annika Eklund, Anna Abreu, Jenni Vartiainen, Paleface, Nerdee, Mikko Mäkeläinen ja Janne Raappana. Omia sävellyksiään Luis esittää Luis and the Bots bändissä ja lastenteatteria hän tekee TosiTeatteri -ryhmässä.

Laulusolistina res. alik. Herrero on vieraillut eri sotilassoittokunnissa tehden useita konsertteja koti- ja ulkomailla. Kaukaisimmat keikkansa Luis on tehnyt USA:ssa ja Japanissa The Crash -yhtyeen basistina 2007 ja 2008.